Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Kampa Tält BREAN 4 Classic Air

Pris:
2 953 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
18-8290-1
Antal:
Det mest prisvärda uppblåsbara tältet i polycotton ...
Det mest prisvärda uppblåsbara tältet i polycotton på marknaden. Brean AIR är fantastiskt för korta och långa vistelser och perfekt för kringresande, par och familjer. Tack vara Kampa® AirFrame kan Brean AIR resas fullständigt på bara några minuter.
Det inbyggda främre taket. Nu med aluminiumstolpe, skapar en entré för dåligt väder och skyddar tältets framsida mot vädrets makter. Om du står utanför tältet hittar du en sidoentré på den högra panelen. Om du öppnar den dragkedjeförsedda sidodörren hittar du en nätpanel som gör att du kan släppa in frisk luft och samtidigt hålla ute det där otäcka småkrypen! Du hittar mer ventilation på den vänstra panelen ovanför fönstret, ovanför framdörren, vid bakre delen av tältet och på varje sida om sovrummen. Alla ventilation kan stängas, med undantag av ventilen på framsidan som är täckt av det främre taken.
Brean AIR har en fullständigt isydd markduk och innertältet kan delas upp med hjälp av en dragkedjeförsedd gardin som kan rullas bort när den inte längre behövs. Det finns ett förvaringsutrymme på innertältets främre vägg och du hittar flera förvaringsfickor i innertältet. Färgkombinationen på markduken och innertältet skapar en relativt mörk sovyta för bättre sömn, och fönstren har rullgardiner som lätt kan tas bort och förvaras i djupa förvaringsfickor när de inte används.