Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Fiamma Tryckpump

Pris:
1 234 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
01216B01-
Antal:

Aqua 8
Den enda självsugande pumpen med inbyggt filter och den ljuddämpande upphängningen Silent Plate.Pumpen har en maximal sug- och tryckhöjd på 3 meter.
Inbyggt filter av rostfritt stål skyddar pumpen mot föroreningar, vilket ger en mycket lång livslängd. En automatisk tryckkännande strömbrytare startar pumpen när kranen öppnas, och ger möjlighet till en noggrann reglering av vattenflödet. Alla i pumpen ingående detaljer är av livsmedelsgodkänd kvalitet. Ingen risk för kalkavlagringar eller korrosion, förstörs inte om den används utan vatten. Pumpen fungerar i alla lägen. Mycket servicevänlig, då alla delar är lätt utbytbara. Levereras som standard med vinklad och rak nippel för slang med Ø 13 mm.

Aqua 13 F
Självsugande membranpump för dricksvatten, försedd med 4 kammare som ger ett konstant och högt flöde. Innovativ lösning med membran i ett enda stycke, vilket minskar risken för läckage. Vibrationsdämpande upphängning, yttre filter och fabriksinställd tryckströmbrytare av mässing. Kraftig motor med låg strömförbrukning och hög verkningsgrad, försedd med överhettningsskydd. Högre flöde. Effektivt flöde upp till 13 l/min. Övergången från 3 till 4 kammare i pumpen har medfört att nya Aqua F kan leverera upp till 13 l / min. Konstant vattenflöde. Högt flöde, så snart kranen öppnas. Det fyra kamrarna är var och en försedd med sin egen inloppsventil (de yttre på bilden till vänster) och utloppsventil (de inre på bilden) vilket ger ett högt och konstant flöde så snart någon av vattenkranana i fordonet öppnas. Den maximala ljudnivån har kunnat sänkas till 50 dB. 
Många faktorer bidrar till att göra den nya pumpen ännu tystare än föregångaren:
- jämnare tryck och flöde
- membran i ett stycke
- kompakt mekanisk överföring
- vibrationsdämpande upphängning