Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Dometic Saneo

Pris:
10 138 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
14-1080-01
Antal:
DOMETIC SANEO CW
VRIDBAR KASSETTOALETT MED KERAMIKINSATS OCH SPOLVATTENTANK
Denna kassettoalett har en integrerad spolvattentank (7 l) och skålen kan vridas upp till 90° i båda riktningar, vilket gör denna kassettoalett perfekt för små utrymmen. Den ergonomiskt utformade sitsen ger komfort, och den högkvalitativa, reptåliga keramikinsatsen är lätt att rengöra och ser elegant ut. Den patenterade dubbla stängningsventilen ger maximal säkerhet när kassettanken har avlägsnats.

UTFORMNING MED KUNDEN I ÅTANKE
Vi bryr oss om våra kunders välbefinnande och det är därför vi har utrustat den nya keramiktoaletten från Dometic med praktiska detaljer som är oöverträffade på marknaden. Ta till exempel den patenterade dubbla stängningsventilen som ger maximal säkerhet när kassettanken har avlägsnats, den lättanvända pekskärmen och pulsspolningen som styr mängden vatten som används till varje spolning. Den har även en skål som kan vridas 90° i vardera riktning vilket är en enorm fördel i trånga utrymmen, samt en bekväm sits med automatisk stängning. Lätt att rengöra. Väger endast 12,5 kg.

Patenterad dubbel stängningsventil ger maximal säkerhet när kassettanken har avlägsnats
Skålen kan justeras 90° i båda riktningar för ökad flexibilitet
Keramisk insats som är lätt att rengöra, med effektivt impulsspolningssystem
Stänkskydd då ventilen öppnas
Bekväm, ergonomiskt utformad sits
Mjukstängande lock och toalettsits
INSENS Touch Control Display

VARFÖR KAN INTE ALLA TOALETTER VARA SÅ HÄR?
Dometic Saneo CW keramiktoalett är oöverträffbar med sin välgenomtänkta design som garanterar din komfort. Denna keramiktoalett med INSENS touch control display ger en lyxig, exklusiv känsla och är mycket lätt att använda. Den patenterade dubbla stängningsventilen skyddar användaren när kassetten är avlägsnad. Skålen kan vridas 90° och passar perfekt i trånga utrymmen. Skålen är lätt att rengöra och ventilens stänkskydd håller dig ren. Toaletten fulländas av den integrerade spolvattentanken (7 l), den kraftfulla men vattenbesparande pulsspolningen och den bekväma, självstängande sitsen.