Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Dometic 4110

Pris:
8 111 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
14-1081-01
Antal:
KASSETTOALETT MED KERAMIKINSATS OCH INBYGGD SPOLVATTENTANK
Denna kassettoalett med en reptålig keramikskål i hög kvalitet och en inbyggd 7 l spoltank är utformad med fritidsfordon och -livsstilar i åtanke

Det reptåliga keramikinlägget är också lätt att rengöra
Den är 30 % lättare än toaletter helt i keramik
Den optimerade vakuumventilen ökar spolningskapaciteten
En anatomiskt korrekt design
Sitsen kan justeras upp till 90° i båda riktningar för att ta vara på utrymmet
Användarvänlig och lättåtkomlig kontrollpanel
Inbyggd spoltank (7 l)

DYNAMISK KERAMISK
Kassettoaletten Dometic CTW 4110 är designad speciellt för fritidsfordon och friluftsliv. Den här moderna och lätta toaletten med delar av högkvalitativ keramik står emot repor men även bra ur hygienisk och estetisk synpunkt. Toaletten är anatomiskt formad och sitsen kan variera läge beroende på monteringsområdet. Den optimerade vakuumbrytaren ökar spolningsstyrkan och den avtagbara kassetten har hjul och ett stark teleskophandtag. En kontrollpanel bidrar till en enkel användning. Den har även en integrerad spolvattentank (7 l).


DOMETIC CTS 4110
KASSETTOALETT MED KERAMIKINSATS
En kassettoalett med en högkvalitativ, reptålig keramikskål som är utformad med fritidsfordon i åtanke.
KOMFORT
Dometic CTS4110 kassettoalett är en verklig innovation som har skapats med kvalitet, komfort och funktionalitet i åtanke. Trånga utrymmen är inget problem för CTS4110 eftersom sitsen kan roteras 90° i båda riktningar, vilket möjliggör mångsidig montering i alla badrum. CTS4110 har nu 15 % större spolningskraft och är en favorit bland ledande tillverkare av fritidsfordon.
Reptåliga keramiska inlägget.
30 % lättare än toaletter av endast keramik.
Den optimerade vakuumventilen ökar spolningskapaciteten
En anatomiskt korrekt design
Sitsen är justerbar i upp till 90° i båda riktningar för att ta vara på utrymmet.
Enkel och lättillgänglig kontrollpanel
Toaletterna i Dometic CTS 4110-serien kombinerar kompakt installation och fördelarna hos en kassettoalett med samma komfort och prestanda som hemma. Denna toalett ger samma komfort och känsla som hemma. Den kompakta, uttagbara kassettanken gör att du slipper ha en stor avloppstank permanent monterad under fordonet. Toaletterna i CTS-serien har en ergonomisk sits som kan roteras 90 grader i båda riktningar, en keramikinsats för bättre hygien och enkel rengöring, samt en kraftfull spolning som rengör skålen grundligt. CTS 4110-modellen kan monteras i anslutning till ett skåp och passar i små utrymmen. CTS 4110-modellen är fristående och har en konsol och inbyggd kontrollpanel. Den elektroniska panelen har en lättanvänd vattenbrytare och en tanknivåindikator som varnar när tanken behöver tömmas.
Dometic CTS 4110 kassettoalett är perfekt utformad för fritidsfordon. Denna moderna och lätta toalett har en keramikskål av hög kvalitet som är reptålig och mycket behaglig att ha ombord - både hygieniskt och visuellt. Toaletten är anatomiskt formad och sitsen kan variera läge beroende på monteringsområdet. Den optimerade vakuumbrytaren ökar spolningsstyrkan och den avtagbara kassetten har hjul och ett stark teleskophandtag. En kontrollpanel bidrar till en enkel användning.