Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Cobb Easy-To-Go Grill

Pris:
1 150 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
19-1110-01
Antal:
Behändig modell – väger endast 3,5 kg och är bara 17,5 cm hög. Grillen är klar på några minuter med hjälp av Cobbs egna briketter och kan enkelt användas till matlagning för upp till 6 personer. Grillplattan på denna modell är försedd med en non stick beläggning och är perfekt för grillning av korv, biffar, kotletter, etc. I innerskålen kan du koka potatis och grönsaker under tiden du grillar på grillplattan – så även om grillen är liten, har den stor kapacitet. Vill du också att kunna röka, långsamt steka, baka och koka, kan du alltid utveckla din Easy to go grill till ett utekök, genom att köpa lock och diverse tillbehör.
 
COBBLE STONE
säkrar en snabb och säker tändning av grillen, samt en jämn värme under hela tillberedningen. Aldrig har det varit lättare att tända upp i grillen. Förbered din middag, och tänd först din COBB-grill, när du är klar till grillning.
COBBLE Stones är nämligen klar att använda efter bara två minuter! Tänd en COBBLE Stone med en lighter, efter några få minuter bränner din COBBLE Stone jämnt över hela brännflatan. Bränntiden för en COBBLE Stone är helt upp till 2,5 timmar.
Paketet innehåller 6 briketter packat i en lufttät påse.