Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Bike-Block Pro

Pris:
179 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
04133-01-
Antal:

Bike-Block Pro
Det absolut säkraste sättet att fästa dina cyklar vid cykelhållaren, med ny innovativ design. Bike-Block Pro har fästklämman ”Quick” som passar både runda och ovala ramrör med en diameter från 25 till 100 mm. Kan användas till samtliga Carry-Bike cykelhållare. Bike-Block Pro D har en ledad arm och är ställbar.

Bike-Block Pro S
Som komplement till klassiska Bike-Block Pro kan Fiamma, erbjuda nydesignade Bike-Block Pro S och SD i svart med röda detaljer, som ger en snabb och säker fastsättning av cyklarna. Bike-Block Pro S har en kraftig konstruktion och hög kvalitet, och klarar både runda och ovala ramrör mellan 25 och 100 mm.
Ergonomisk Hög säkerhet och en ergonomisk utformning som ger ett enkelt och bekvämt handhavande kännetecknar denna nya produkt. Vredet är numera lättåtkomligt placerat framtill på fästet, och gummiremmen runt ramröret är mycket lätt att fixera. Lätt och praktiskt. Förbättrad funktion Vredet som används för att spänna fast Bike-Block vid cykelhållaren har fått ny placering, vilket gör att röret nu kan vridas fritt i båda ändar. Elegant version. Tvåfärgat
Nya Bike-Block Pro S är elegant svart med röda detlaljer. Detta gör att Bike-Block Pro S matchar alla cykelhållare, och ersätter därmed de hittillsvarande fyra färgerna (röd, svart, blå och grå).