Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Alpine X901D-DU

Pris:
16 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
07-2080-01
Antal:
Alpine X901D-DU Har en 9" stor pekskärm som är installerad off-set från instrumentbrädan för att enkelt kunna navigeras ifrån förarplats. Detta gör det mycket lätt att se och styra navigationskartor och andra funktioner. Systemet har också många extra navigationsprogram som behövs för husbilsförare.

- Om du letar efter en bra husbil navigationssystem som är lätt att använda, lätt att nå från förarsätet och har en stor display behöver du inte leta längre
- Perfekt fordons integration av de bästa komponenterna.
- Prestanda utan kompromisser.
- Anpassad för Fiat Ducato 3, Citroen Jumper 2, Peugeot Boxer 2

Hela 9" stor bildskärm ger en helt ny upplevelse. Maskinen innehåller RDS, -samt DAB-radio, Backkamera-ingång, AUX-ingång för ljud och bild, USB-ingång för minnespinnar och telefoner, Blåtand för handsfree och trådlös musikstreaming. Dessutom är det en fantastisk ljudmaskin för riktigt njutbar lyssning. Lastbilsdatabas är förinstallerad på X902D-DU så du kan knappa in fordonets längd, bredd, höjd och vikt, för en fordonsanpassad ruttberäkning. Filer för tex ställplatser kan läggas till i kartuppdaterings-programmet ”Naviextras”, där samma filformat som i Google Earth används. Denna modell har även kartor förinstallerade. I902D-DU navigerar du via Apple CarPlay alt AndroidAuto och din telefon.