Payson logo
 
Husbildprylen_vit på blå

Alpine ILX-903D Halo 9 CarPlay

Pris:
9 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
07-2080-03
Antal:
Beställningsvara
Alpine ILX-F903D är en DAB + Digital Media Receiver med en 9-tums WVGA-pekskärm och enhetslös design. Den använder ett 1DIN-chassi för installation men skärmen "svävar" framför fordonets instrumentbräda, vilket gör det möjligt för den överdimensionerade skärmen att monteras i en mängd olika fordon utan att behöva en anpassad installation.
ILX-F903Ds smeknamn "Alpine Halo 9" är beskrivande för skärmens unika monteringsmöjligheter och dess 9 tums storlek. Halo 9 är anpassad för både Apple CarPlay och Android Auto vilket gör att du bara kopplar in din telefon så har du samma funktioner i din Halo 9 som i telefonen. Använd din telefons kartor att navigera, detta gör att du alltid har uppdaterade kartor och du kan använda din adressbok för att navigera. Planera din resa i lugn och ro med hjälp av din telefon eller platta och få samma info i din Halo9.
Naturligtvis kopplar den ihop den med telefon och Spotify så dina favoritspellistor ligger färdigt att spela. Värt att notera är navigatorn Waze, musiktjänsten Amazonmusic, Google Assistan, Glonass GPS och WhatsApp.